FÖR DIG SOM BESTÄMT DIG!

JAG LOVAR DIG STÖD TILLS DU OMSÄTTER 1 MILJON!

Jag tar dig i handen och leder dig till inkomster via nätet

 • 65
  Days
 • 3
  Hours
 • 56
  Minutes
 • 24
  Seconds
 • 29 Juni

  kl 17.00
  + Coaching varannan vecka fram till kursstart

 • Online

 • Kurser och coaching

 • Gruppträffar

Lyckas på webben och skapa ett friare liv! 

Extended Freedom Academy är programmet för dig som bestämt dig att lyckas på webben och skapa ett friare liv. Jag leder dig till framgång på Internet. Information om att starta webbföretag kan vara överväldigande. I Extended Freedom Academy får du guidning och vägledning så du gör rätt saker i rätt ordning. Teknik är ofta ett hinder. I Extended Freedom Academy får du de bästa, lättaste och mest kostnadseffektiva tipsen på system. Om du är otålig och vill att din verksamhet ska vara uppe på banan i går så är Extended Freedom Academy den snabbaste vägen till framgång. Programmet är 12 månader och innehåller all kunskap du behöver för att lyckas med ditt webbföretag.
 

Hur f### lyckas man?

Här kan du se och lyssna på en av Annas föreläsningar. Vad behövs egentligen för att lyckas på webben?

Reservera din plats nu!

Så får du fri gruppcoaching varannan vecka fram till kursstart

Extended Freedom Academy Innehåller 

Extended Freedom Academy innehåller kurser, gruppträffar och sju tillfällen en till en coaching under ett år.

 • Anna Bergström

  - Relationscoach

  Lär kvinnor skapa sin drömrelation och leva kåt, glad och tacksam.

  "Jag brinner även för affärsrelationen, som ligger väldigt nära kärleksrelationen."

  www.annabergstrom.nu

 • Jeanette Niemi

  - Kreationslotsen,
  din skrivcoach

  "När tvivlen sätter in. Då finns utrymme för utveckling."

  www.kreationslotsen.se

Pris för Extended Freedom Academy

Värdet på Extended Freedom Academy är 100 000 kr plus moms.
Ordinarie pris är 69 000 kr plus moms för kursen.
Bokar du innan den 1 juni är priset 45.000 kr plus moms.
Extended Freedom Academy startar den 29 juni. 

Fri coaching i grupp varannan vecka till programmet startar den 29 juni 2017 (värde 900 kr plus moms per tillfälle. Hur mycket tjänar du om du börjar idag?)
 

Sagt om kursen

Det här är vad tidigare deltagare har sagt om kursen:

 • Anna Bergström

  annabergstrom.nu

 • Kicki Westerberg

  kickiwesterberg.se

 • Ulrika Hederberg

  konstenattrackatill.se

 • Maria Sundqvist

  mariasundqvist.se

 • Annika Sörensen

  askdrannika.com

 • Frida Kabo

  fridakabo.se

 • Veronika Grönte

  forfattarskola.se

 • Annika Elgeskog

  webvoice.se

 • "Tänk om jag hade upptäckt den här kursen innan jag skapade min första hemsida med kurser. Det hade sparat mycket tid och pengar för mig. Jag fick göra om och göra rätt, vilket genast gav effekt. Jag fick verktyg att lära känna min kund så att jag kunde producera kurser som min kund verkligen behövde och då började jag att sälja. Det är så mycket mer än vad man tror att bli webbföretagare och här får du allt du behöver veta som ett uppdukat smörgåsbord i rätt ordning för att ta dig framåt och lyckas. 
   
  Det har även varit värdefullt att få stöd av Anna i min personliga utveckling som företagare. Att arbeta med mina styrkor och svagheter, att våga vara offentlig i sociala medier, att få stödet från studiegruppen, att arbeta tillsammans med olika studiekompisar m,m. Det har gett mig ett nätverk och vänner för livet. EFA är verkligen en investering i dig själv och ditt företag som jag varmt kan rekommendera om du verkligen vill satsa på att lyckas som webbföretagare."
  Ulrika Hederberg
  konstenatträckatill.se
 • "För mig har det blivit svårare o svårare att samarbeta med någon som inte har gått EFA. Det tar så lång tid att förklara för dessa icke-EFA:are hur man måste tänka när det gäller allt från idealkunder till hur man nischar sig och mycket mer. Jag har i dag ett kraftfullt verktyg genom allt jag lärt mig i EFA som både hjälper mig i min Business med även mina kunder som får bättre hjälp utifrån dessa kunskaper."
  Annika Elgeskog
  VA-teamet.se
 • "Apropå att leda sin tribe... Ibland gör jag bra saker också;-) En tjej som har gått min webbkurs Glad Fri Stark har blivit intervjuad av iFOrm-tidningen idag. Jag fick frågan från iForm om jag har någon pt-kund som har fått enastående resultat, som är max 40 år gammal som skulle kunna tänka sig att ställa upp i intervju. Hade det här varit BE (before extended) hade jag sagt nej, jag tar inga pt-klienter längre (har kvar några...). Och dessutom har jag inga under 40... MEN NU ÄR NU, och ni och den här kursen finns i mitt liv. Så jag frågade om det inte hade varit intressant att prata med någon som har gått ett onlinekurs för mig, webben kommer ju stort liksom;-) och som kanske är över 40, men ung i sinnet... Och de nappade. Så idag har en av mina deltagare (alltså: det här är väl min tribe?) blivit intervjuad av iform. I maj kommer det hela ut. Så nu måste ja ut med ny kurs, i anslutning till att tidningen kommer ut tänker jag. Och en sak till som jag gjorde som jag tackar mitt extendedsammanhang för: tjejen som blev intervjuad vågade inte först. Men: "jag gör det gärna för din skull. Och du har lärt mig att våga göra sånt jag längtar efter!" Halleluja på den säger jag!! (förlåt för långt inlägg, tack för orkade läsa)."
  Malin Lundskog
  halsamera.se
 • "När Anna berättade om kursen kände jag att det var någonting för mig, jag anmälde mig direkt. Jag har gått väldigt bra företagskurser tidigare och lärt mig massor men hela tiden haft en rädlsa för att synas. Jag har vetat hur en bra webbsida borde se ut, jag har gjort en helt ok webbsida men jag har inte vågat publicera den. Nu kände jag att jag hade min chans att lära mig massor av nya saker, att ta tillvara på det jag lärt mig tidigare och då hålla både Anna och mina kurskompisar i handen när jag tar steget mot att våga synas på nätet och publicera min hemsida. För mig har stödet man får i Extended Freedom Academy varit viktigast, man får verktyg att jobba med men även stöd, hjälp och uppmuntran under arbetets gång. Idag har jag kontaktat en person som kommer hjälpa mig med min webbsida för nu har jag bestämt mig för att våga, det är dax nu!
  Anna Åberg är en underbar och lyhörd ledare och coach. Hon ser oss alla i kursen och hon tar sig tid att lyssna på oss allihopa. Anna Åberg är värsta proffset på att ge mig en feelgood känsla som håller i sig flera dagar, hon är expert på att snabbt se vad jag har problem med och ge mig verktygen för att lösa problemet. Hon hjälper mig att själv hitta och se mina självsabotörer så att jag snabbt kan arbeta bort dom men hon är även mycket noga med att säga att självsabotörerna inte bara är av ondo, man får bara inte låta dem ta över helt och hållet."
  Viktoria Davidsson
  Nu med hemsidan viktoriadavidsson.se
 • "Förändringens vindar blåser, så började brevet som jag skickade ut till mina kunder. När jag hittade den digitala världen i maj förra året så hittade jag en möjlighet som jag inte trodde fanns. Jag som levt som företagare i 21 år med extremt mycket jobb och en önskan om att göra mer innan det var för sent. Jag hade alltid trott att det innebar att byta branch helt men under detta år med EFA har ett koncept och en inriktning som jag verkligen kan säga att jag brinner för vuxit fram. För några veckor sedan hade jag efter många turer fram och tillbaka en hållbar stomme till mitt program klart. Det går under arbetsnamnet "våga tjäna ruskigt mycket pengar" och ska lanseras till hösten. Från 1 juli har jag inga anställda på mitt kontor, bara mig själv, mycket mindre inkomster men också mindre utgifter. Jag kommer att få utlopp för mina kreativa sidor, mitt motto är att leva ett liv i frihetens och kreativitetens tecken och då finns det inga genvägar. Arbetet med att besluta, verkställa och allt som hör där till har tagit på krafterna. Inombords känner jag bara stor lycka och FRIHET, nög är det lite läskigt, men jag lever som jag lär och säger, JAG VÅGAR TJÄNA RUSKIGT MYCKET PENGAR (eller så mycket som just jag behöver) Att umgås med likasinnade är nödvändigt och jag tackar därför er alla i EFA och Noffice för inspirationen, för utan den hade jag inte insett att det bara vara att göra, inte ett dugg konstigt tycker jag idag. Nu för jag detta vidare till andra som till en början är lika förvånade som jag var..."
  Kicki Westerberg
  kickiwesterberg.se

Ja, jag har bestämt mig för att lyckas på webben!

Reservera min plats!