Fri utbildning

Fri utbildning, ett mejl varannan söndag, för godhjärtade företagare som vill göra skillnad och ser företagandet som personlig utveckling.

Vill du också göra skillnad?

Jag söker dig godhjärtade företagare som vill göra skillnad och ser företagandet som personlig utveckling.

Skriv din mejladress i formuläret nedan och få inspirerande kunskap varannan söndag eftermiddag.

I den fria utbildningen lär du dig att skapa ett företag som stödjer frihet 2.0! Den inre friheten av att göra gott plus övningar för att använda företaget för personlig utveckling. Ditt företag blir så framgångsrikt som du är villig att växa!

Prenumerera på den fria utbildningen!

* måste vara ifylldKryssa i att du vill få mejl

Du kan avsluta prenumeration när helst du vill genom att klicka i fotnoten på unsubscribe i fotnoten i ett mejl.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp’s privacy practices here.Referenser från tidigare fri utbildning som handlar om att skapa frihet i geografi, tid och pengar.

”Hej Anna!
Jag har tagit emot dina nyhetsbrev en period nu, och jag måste säga att den här stunden på söndagarna när jag ligger i soffan och läser ditt mail är en av de bästa inspirationskällorna jag har! Det var egentligen först nu jag kom att tänka på hur naturligt det har blivit – det är söndag och det betyder nyhetsbrev från Anna Åberg!
Tack för en fantastisk läsning! 🙂
MvH”

Christoffer Andersson http://bit.ly/1RCj4Mo

“Tycker alltid dina veckobrev är fantastiska men måste bara tala om att detta veckobrev var helt otroligt!

Tack så ödmjukast för att du delar denna upplevelse med mig ( och andra) precis vad jag behövde i min fortsatta strävan att bli frilansande företagare och skribent.

Jag har som Chris också en ganska strukturerad arbetsschema men med detta brev från dig kan jag bli ännu mer effektiv och komma närmare mitt mål att leva på mitt företag. Tack så mycket att ni kvinnor och människor finns som ger oss andra kraft och mod att våga följa våra drömmar.”

Linda Svendsen
Frilansande skribent, författare och utbildare.
Lange Förlag

“Jag letar förebilder – i yrke och vardag. Du är en av de personer som spelar roll – att våga satsa och tro på sig själv. Lys vidare, jag följer!”

May-Louise Andersson

Comments

4 kommentarer

 1. Katarina Stolpe

  Hej Anna,
  Gick inte att skicka iväg i formuläret ”Prenumerera på den fria utbildningen!”.
  Vill alltså gärna få söndagsinspiration och kunskap:-)

 2. Carina Hermansson

  Hej Anna!
  Skickade formuläret för någon timme sedan, har inte fått något bekräftelsemail ännu. Vill gärna ta del av detta fantastiska erbjudande. 🙂

  Många tack på förhand!

  • Anna Åberg

   Hejhej! Härligt att du vill vara med! Kan det ha hamnat i skräpposten? Om du vill så mejla mig på anna.aberg @ annaaberg.se så lägger jag till dig manuelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.